Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 
Familie
 

Optimaliseren van vakantiegeluk door samen steeds slimmer te werken.

Optimaliseren van vakantiegeluk door samen steeds slimmer te werken.

Sinds onze oprichting in 2011 hebben wij als doel om vakantieparken die verder willen, verder te brengen. We zagen dat vakantieparken afhankelijk waren van derden en dat ontwikkeling stil stond. Door slimme tools te bedenken en samen te brengen in ons alles-in-1 reserveringssysteem, willen wij deze balans herstellen. Wij staan daarbij als partner naast het vakantiepark. Samen zorgen we voor een ultieme beleving voor de gast.

 

 

Waar wij in geloven

 
 • Wij geloven in automatiseren zodat er meer tijd en aandacht overblijft voor de gast.

 • Wij geloven dat standaardisatie essentieel is voor een gezonde groei, stabiliteit en betrouwbaarheid. Standaardisatie zal ervoor zorgen dat wij onze klanten over 10 jaar met dezelfde glimlach verder kunnen helpen.

 • Wij geloven dat een software product als een werktuig moet zijn. Een werktuig moet een verlenging zijn van jezelf. Gemakkelijk in gebruik en altijd binnen handbereik. Het geeft jou als gebruiker magische krachten zodat jij een betere versie kan zijn van jezelf.

 • Wij geloven dat software gaat over communicatie. Communicatie vereist inlevingsvermogen, betrokkenheid en eerlijk durven te zijn. Als team betekent dat eerlijk zijn naar elkaar en elkaar helpen waar nodig. Begrip hebben voor iedereen, van receptioniste tot schoonmaker en accountant tot gast, is daarbij onmisbaar.

 • Wij geloven dat een goed product zichzelf verkoopt. Daarom zijn wij geen verkopers; wij zijn experts. Wij staan als partner naast onze klanten, met als doel om samen een hoger niveau te bereiken. 

 • Wij geloven dat experts uitgedaagd willen worden. Dat kan alleen als wij morgen niet meer worden geconfronteerd met de uitdagingen van gisteren. Daarom zoeken wij altijd het probleem achter het probleem. Dit geeft ons vrijheid en leidt tot nieuwe inzichten. 

Ali

As founder of Expert Webdesign, Ali had a lot of holiday resorts as clients. He saw the pain of integrating their reservation systems with their websites. He thought to himself, this can be better, and started Booking Experts.

Maureen

Maureen has been involved from the beginning. As head of support, she is always ready to answer your questions. She also takes care of testing new functionalities in the system. Often she comes up with improvements because she can really think from the perspective of the customer.

Ruud

Designer, programmer and technical lead of the company. Throw a problem at him and he comes with a solution in no-time.

Maaike

Als Online Marketeer bij Booking Boosters zet Maaike zich in om de online omzet van recreatieparken te verhogen. Ze analyseert, zet campagnes op en optimaliseert.

Rob

Rob has been involved from the beginning and is a real all-rounder. He has developed many of our API integrations with tour operators, like Booking.com. He is also a passionate traveler and has a selfie from any place you can think of.

Herman

The free spirit and eternally creative. Herman creates the nicest videos and photos of holiday parks.

Stefan

Enormous smart, quick thinking machine. He has been programming since he was a child. He found his real passion in Ruby but is not limited to it. When needed he takes a swing at other programming languages like Elixir, Java and C. Stefan is very good at developing large functionalities and refactoring of huge chunks of code.

Daphne

Daphne is werkzaam als Content Marketeer voor Booking Boosters en houdt zich bezig met content beheer, affiliate en zoekmachine optimalisatie. ✓ Affiliate ✓ SEO ✓ Content

Rein

Swimmer, ice skater, and tennis player who makes people laugh. As a programmer, he chose Booking Experts because he really likes to work on our applications and values good quality code.

Hubert

Hubert is our pillar. He gives us advice as an accountant and legal counsel. In his spare time, he likes to run with his dogs.

Arthur

Passionate software engineer and our expert on hosting, performance, and security.

Robin

Our sales representative. Mostly on the road to give presentations to new customers. Anytime he is in the office, he is there to support customer.

Coen

Sinds 1999 actief in de recreatie. Coen wil met zijn marketing- en recreatiekennis vakantieparken helpen beter online te presteren. ✓ SEO ✓ SEA ✓ Affiliate ✓ Facebook

Thomas

Met het nodige oog voor detail zorgt Thomas ervoor dat de interface van Booking Experts nog beter aansluit bij de wensen van de klant.

Lars

Lars is jaren werkzaam geweest als Marketeer in de recreatiebranche en zet zich nu in als Allround Online Marketeer voor klanten van Booking Boosters. ✓ SEA ✓ Facebook Ads ✓ SEO ✓ Affiliate

Nikki

Nikki answers your questions and she guides new holiday parks in the organization of their Booking Experts administration.

Nikki

Nikki houdt zich als online marketeer bij Booking Boosters bezig met het schrijven van content, SEO en website optimalisatie.

Eelco

Eelco gebruikt met veel plezier zijn analytische vaardigheden om onze applicatie nog beter te maken. Dezelfde vaardigheden gebruikt hij in zijn vrije tijd bij het spelen van bordspellen.

Sandra

Sandra houdt zich als support medewerker bezig met het beantwoorden van al jouw vragen. Met haar doorzettingsvermogen gaat zij iedere uitdaging aan.

Denise

Denise is online marketeer bij Booking Boosters. Haar werkzaamheden bestaan uit het schrijven van content, website optimalisatie en SEO. Ze is altijd in beweging, want na werktijd vind je haar vaak in de sportschool of in de turnhal.

Wietze

Wietze is al meer dan 10 jaar werkzaam in de recreatiebranche. Als Booking Expert is hij vaak op pad naar nieuwe en bestaande klanten.

Gido

De afgelopen jaren is Gido zich steeds meer gaan verdiepen in online marketing en als Booking Booster wil hij zich gaan ontwikkelen tot een allround online marketeer. Hij houdt zich o.a. bezig met SEO, SEA, Google Data Studio en website optimalisatie.

Anne

Als support medewerker helpt Anne je graag bij het beantwoorden van je vragen over Booking Experts.

Gerjan

Gerjan specialiseert zich met name in het opsporen en oplossen van programmeerfouten, al draait hij zijn hand niet om voor het herstructureren van bestaande code. In zijn vrije tijd crosst hij graag met zijn mountainbike door de bossen.

Jelle

Jelle is na zijn opleiding Tourism Management aan de slag gegaan als Booking Booster. Tijdens zijn studie heeft hij onderzoek gaan naar usability en voice search. Nu zet hij zich in om de websites gebruiksvriendelijker en beter vindbaar te maken.

Lisa

Lisa is na haar opleiding Tourism Management, waar ze onderzoek deed naar de optimalisatie van affiliate marketing, aan de slag gegaan als online marketeer. Ze houdt zich onder andere bezig met het schrijven van content, website optimalisatie en affiliate marketing.

Leon

Leon is online marketeer en wil zich bij Booking Boosters verder ontwikkelen tot een SEA-specialist. In het weekend is hij te vinden op het voetbalveld.

Adriana

Adriana is een ervaren online marketingspecialist voor de Duitse Markt. Ze heeft veel ervaring met Google Ads, Affiliate Marketing en Facebook Marketing in Duitsland.

Casper

Casper heeft in z'n functie van Online Marketeer het doel om middels optimalisatie van website en online advertising het rendement van onze klanten te verbeteren. In zijn vrije tijd speelt hij graag een potje basketbal en is hij actief als vrijwillige brandweerman.

Debie

Daniela

Bas

 

 

 
 

Onze focus

 

Vakantieparken

Alle vakantieparken die verder willen, verder brengen.

 

Automatiseren vanaf de inrichting

 • De inrichting automatiseren zodat je als gebruiker niet na hoeft te denken over bijvoorbeeld prijzen of de te gebruiken kanalen.

 • Met slimme algoritmes streven we naar een optimale bezetting met als doel vakantiegeluk voor de gast.

 • Met slimme algoritmes zorgen voor een optimale prijs voor het verblijf (dynamic pricing).

 

Websites die voor altijd meegaan

 • Websites maken met een optimale balans tussen eigen identiteit en standaardisatie zodat je over 10 jaar nog steeds een up-to-date website hebt. 

 • Het ondersteunen van een interface voor onze gebruikers zodat zij volledige controle hebben over de layout van de website.

 • Het ondersteunen van een design tool die het voor gebruikers mogelijk maakt om hun website te ontwerpen zodat hun visuele identiteit gewaarborgd is.

 

Uitbreiden van koppelingen met kanalen

 • Alle relevante kanalen voor de verhuur geautomatiseerd koppelen met controle en gemak als doel.
 

Marktplaats voor samenwerking

 • Een platform waarin communicatie tussen externe partijen eenvoudig is. Zodat jij jouw organisatie moeiteloos verbind met elke gewenste partner; van touroperator tot financieel adviseur.

 

Facilitaire dienstverlening optimaliseren

 • Als organisatie altijd klaar zijn om je gasten te ontvangen.

 • Met slimme algoritmes automatisch (schoonmaak)planningen bedenken. Rekening houdend met looproutes tussen gebouwen, beschikbaarheid van personeel en de benodigde tijd voor werkzaamheden.

 

Proactief communiceren met onze partners

 • Onze software zal zo duidelijk moeten zijn dat het geen vragen oproept bij de gebruiker.
 • Als een gebruiker vragen heeft, dan zal de documentatie zo duidelijk zijn dat de gebruiker snel het juiste antwoord vindt. Zo snel, dat je als gebruiker niet hoeft te wachten op een antwoord van ons.
 • Trainingen, een heldere documentatie en de juiste support zorgt voor een onafhankelijke klant en maakt tijd vrij voor ons om proactief op te treden.
 

Refactoring

 • Continu aandacht vrijmaken voor het verbeteren van de implementatie (refactoring) is essentieel. Dit zal leiden tot betere software en vormt daarmee het fundament voor nieuwe ontwikkelingen. Dit daagt ons programmeurs uit en geeft voldoening in ons werk.

 

Privacy & veiligheid

 • Wij realiseren ons welke rol wij innemen en de groeiende verantwoordelijkheid als dataverwerker. Daarom zetten we in op privacy en veiligheid van gegevens.
 

Uitbreiden van financiële functies

De juiste managementinformatie is de basis voor een goede beslissing. Daarom is het essentieel om als organisatie de financiën op orde te hebben.

 

Eigen touroperator

Laten we de krachten bundelen. Door standaardisatie werken vakantieparken, achter de schermen, op dezelfde manier. Dit maakt het mogelijk om het aanbod van alle partners aan te bieden op een uniforme en gecentraliseerde manier. Door minimale overhead (standaarden, direct boeken bij het vakantiepark, direct geld op de rekening van het vakantiepark etc.) kunnen we een model aanbieden tegen kostprijs. 

 1. View in Dutch
 2. Home
 3. Login
 4. Try it FREE
 5. Prices
 6. Products
 7. Reservation system
 8. Website CMS
 9. Services
 10. Search engine optimization
 11. Professional translations
 12. Professional photography
 13. About us
 14. Contact
 15. Jobs
 16. For developers (API)
 17. Training
 18. Privacyverklaring
 19. Data security
 20. Feature Request

Start your free 14 day trial