Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 
Reservation system for hotels

✓  Alles in één systeem     ✓  Directe koppeling met touroperators     ✓  Altijd up-to-date

Reservation system for hotels

Bookingexperts.nl is an exceedingly suitable reservation system for hotels. With our online tour operator connections you'll always have a real-time communication so availability, prices and reservations are always up-to-date.

Reserveringssysteem en website voor ieder hotel 

Het alles-in-1 reserveringssysteem van Booking Experts is geschikt voor alle soorten hotels. Dit maakt het werk in een hotel een stuk eenvoudiger, efficiënter en leuker! Het reserveringssysteem is op diverse manieren te koppelen aan een website. Uiteraard met een professionele website uit het alles-in-1 pakket van Booking Experts. Maar je kunt ook kiezen voor het stand alone zoek & boek reserveringssysteem en dat eenvoudig koppelen aan websites (bijvoorbeeld met een API).

Professionele website voor hotels

Met een website van Booking Experts is je hotel snel online met je eigen professionele uitstraling. De site is eenvoudig te onderhouden met een gebruiksvriendelijk CMS (Content Management Systeem). Zo zijn teksten, foto’s of filmpjes heel eenvoudig te plaatsen op webpagina’s. Het responsive ontwerp maakt de website ook geschikt voor smartphones, tablets of tv. Je kunt webpagina’s met één druk op de knop direct laten vertalen door professionele vertalers. Dat maakt je hotel natuurlijk nog aantrekkelijker voor buitenlandse gasten.  

 
 

✓ Completely in the cloud;
✓ Easy management of Housekeeping;
✓ Linked to all the mayor touroperators and channel managers;
✓ Clear planboard in which you can easily rearrange bookings;
✓ More online reservations.

 

Meer overzicht en efficiency voor iedereen

Hotels hebben vaak te maken met verschillende partijen: gasten, touroperators, de technische dienst en bijvoorbeeld schoonmakers. Met ons online reserveringssysteem (in de cloud) kun je alle partijen toegang geven tot één systeem. Zo houdt iedereen automatisch een actueel overzicht. Medewerkers kunnen inloggen met een mobiele telefoon of tablet en hun taken inzien, verwerken en een hotelkamer of ander verblijf vrijgeven voor aankomst. Helemaal handig voor hotels is de speciale housekeeping module. Dat werkt prettig en efficiënt voor iedereen. 

Handige koppeling met andere boekingssites

Door onze unieke realtime koppeling met andere boekingssites (zoals Booking.com en Belvilla) en touroperators kunnen zij rechtstreeks een reservering plaatsen in jouw online systeem. De reservering wordt direct verwerkt en automatisch aangepast in je bezettingsoverzicht (op alle gekoppelde websites). Daardoor zijn foute of dubbele boekingen verleden tijd! Ook wijzigingen in prijzen, accommodaties of acties zijn direct beschikbaar voor iedereen. 

 
 

Or phone us at +31 (0) 88-1168901

Onder andere deze hotels werken al met Booking Experts

 1. View in Dutch
 2. Home
 3. Login
 4. Try it FREE
 5. Prices
 6. Products
 7. Reservation system
 8. Website CMS
 9. Services
 10. Search engine optimization
 11. Professional translations
 12. Professional photography
 13. About us
 14. Contact
 15. Jobs
 16. For developers (API)
 17. Training
 18. Privacyverklaring
 19. Data security
 20. Feature Request

Start your free 14 day trial