Booking Experts logo
Toggle menu
Booking Experts logo
 / 

Overstappen naar Booking Experts 

"Overstappen naar een ander reserveringssysteem? Pfff... wat een werk!"

Tenminste, dat is misschien je ervaring bij een vorige overstap geweest. Bij Booking Experts is juist het tegenovergestelde waar! Binnen enkele dagen, soms wel binnen een dag, heb je al je informatie uit je oude reserveringssysteem overgezet naar Booking Experts en kun je verder waar je gebleven bent. 

Loading video from Vimeo..

Training

Bij de ontwikkeling van Booking Experts is grote zorg besteed aan de gebruiksvriendelijkheid. Iedereen kan direct met dit programma aan de slag. We begrijpen echter ook dat bij een overstap naar een ander reserveringssysteem er best veel op je af komt.

Daarom bieden wij iedereen die met Booking Experts gaat werken een training aan zodat we samen met jou en je medewerkers door het hele systeem lopen en iedereen direct aan de slag kan! Deze workshop is geheel kosteloos en duurt slechts één dagdeel

Onderstaande gebruikers hebben de overstap inmiddels achter de rug. Luister eens naar hun ervaring!

De ervaringen van onze klanten

 
Loading video from Vimeo..

"De overstap is eigenlijk vrij soepel verlopen. De mensen van Booking Experts hebben onze basisgegevens ingevoerd en daarna was het eigenlijk gewoon klikken en werken. Het is een vrij eenvoudig programma, je kunt ook meteen zien wat je actie oplevert. De overstap was een makkie, het ging echt super."

Eelco op het Hof | Vakantiepark Familiehuis Nunspeet

Loading video from Vimeo..

"De overgang naar Booking Experts is heel goed verlopen. Natuurlijk is het altijd 'griezelig' om van je oude systeem over te stappen naar een nieuw systeem dat je nog niet kent. Maar de overstap is heel natuurlijk gegaan. De mensen van support hebben ook heel goed hun best gedaan. We hebben er eigenlijk geen problemen mee gehad." 

Maureen Wolterinck | Onthaasten in de Achterhoek

Loading video from Vimeo..

"Het overstappen naar Booking Experts is door de hulp van Booking Experts zelf geweldig verlopen. Wij waren in het begin best wel bang dat wij bijvoorbeeld data zouden verliezen. De eerste maanden zijn wij tegen een aantal problemen aangelopen, maar uiteindelijk zijn wij daar iedere keer uitgekomen."

Rob Ansen | Groepen.nl

 

Stap ook over naar Booking Experts!

 

Of bel ons op +31 (0)88-1168901

 1. View in Dutch
 2. Home
 3. Login
 4. Try it FREE
 5. Prices
 6. Products
 7. Reservation system
 8. Website CMS
 9. Services
 10. Search engine optimization
 11. Professional translations
 12. Professional photography
 13. About us
 14. Contact
 15. Jobs
 16. For developers (API)
 17. Training
 18. Privacyverklaring
 19. Data security
 20. Feature Request

Start your free 14 day trial