NL
Selecteer de gewenste taal
Nederlands
Home
Team en cultuur
Lisa en Sil over hun eerste weken bij Booking Experts

Lisa en Sil over hun eerste weken bij Booking Experts

Lisa Richter
13 september 2023
Leestijd 2 min

Bij Booking Experts vinden wij het belangrijk om jong talent een kans te geven om zich te ontwikkelen tot echte experts. Wij bieden diverse online learnings aan én een buddyprogramma voor een vliegende start. We stellen jullie graag even voor aan junior marketeers Sil van den Eijnde (NL) en Lisa Richter (DE) en vroegen naar hun eerste ervaring.

 

Sil van den Eijnde - Junior Online Marketeer Recreatief Vastgoed

 

Ik ben Sil van den Eijnde en werk hier nu ongeveer een maand als Junior Online Marketeer Recreatief Vastgoed bij het marketingteam. Tijdens mijn studie Bedrijfskunde volgde ik een minor online marketing en wist ik dat ik graag in deze sector wilde werken. Ik heb gekozen voor Booking Experts omdat ik graag in een jong team wilde werken binnen een groeiende organisatie. Daarnaast is mijn functie breed opgezet waardoor ik mij binnen alle facetten van online marketing kan ontwikkelen.

De eerste weken heeft mijn buddy mij de organisatie en het werk laten verkennen, dit vond ik erg prettig. Naast mijn buddy kan ik gelukkig ook bij alle andere collega’s met mijn vragen terecht. Ik heb mijn eerste weken dan ook als erg positief ervaren. Ik ben in een leuk en jong team terechtgekomen dat hard wil werken om doelen te behalen. Daarnaast was het Embrace Event in mijn eerste week meteen een hoogtepunt!

Ik hoop mij verder te kunnen ontwikkelen als marketeer zodat ik over een aantal jaar zelf nieuwe medewerkers bij de hand kan nemen en begeleiden.

Lisa functie omschrijving

Lisa Richter - Junior Online Marketeer DACH

 

Ik ben Lisa Richter en ook ik werk nu ongeveer een maand als Junior Online Marketeer, maar dan voor de Duitstalige markt. Ik ben bij Booking Experts aan de slag gegaan na mijn studie Creative Media and Game Technologies op het Saxion in Enschede. In mijn vrije tijd game ik dan ook graag en creëer ik 3D art. Ik koos voor Booking Experts omdat de voorwaarden en cultuur me erg aanspraken. De functie als online marketeer vind ik zo tof omdat ik hier zowel mijn creatieve als analytische vaardigheden kan combineren.

Ik heb natuurlijk nog veel te leren maar dankzij de online learnings kon ik al snel aan de slag en kan ik al veel taken zelfstandig uitvoeren. Mijn eerste weken heb ik als super positief ervaren, ik voelde me vanaf dag één welkom en onderdeel van het team. Daarnaast vind ik het erg prettig dat ik mijn taken en trainingen zelf kan inplannen gedurende de week en hier geen harde deadlines aan gesteld worden. Dit geeft mij erg veel rust.

Ik heb ontzettend veel zin om verder te groeien in mijn rol als marketeer en vakantieparken te helpen Duitse bezoekers naar hun parken te trekken.

 

Vacatures

 

Ben jij net zo gedreven en ambitieus als Sil en Lisa en wil jij ook graag deel uit maken van het Booking Experts team? Neem dan eens een kijkje tussen onze vacatures!

 
 
Gerelateerde content

Dit vind je misschien ook interessant

Norgerberg

Affiliatedag 2024: Parkenreis door Drenthe, Friesland en Overijssel

Ieder jaar organiseren wij een affiliatedag. Hierbij nodigen wij een aantal belangrijke affiliate publishers uit die...

Leestijd 3 min

8 marketingtips om jouw succes op de Duitse markt te vergroten.

Terwijl de Nederlandse gast weer meer naar het buitenland op vakantie gaat zijn het de Duitse vakantiegangers die...

Leestijd 11 min