EN
Select preferred language
App Store
Distribution
Heerlijke Huisjes
Heerlijke Huisjes
Distribution
Hét verhuurplatform voor de Nederlandse doelgroep.

Op heerlijkehuisjes.nl vindt u vakantiehuizen en vakantieparken in Nederland, België en Duitsland. In de afgelopen twintig jaar hebben wij ons gespecialiseerd in deze vakantiebestemmingen. Door onze focus hebben we een groot bereik en een trouw bestand met voornamelijk gasten uit Nederland en buurlanden. Via ons platform bereikt u miljoenen mensen op rijafstand van uw locatie. Zij gaan niet enkel in de zomer, maar ook daarbuiten er graag even tussenuit. Voor hen hebben wij een vakkundige en goed bereikbare gastenservice.

Meer dan een boekingswebsite
Onze productmanagers staan klaar voor het plaatsen en beheren van uw vermeldingen. Periodiek monitoren we verhuurresultaten. Als u wilt bijsturen of updaten heeft u korte lijntjes met onze ervaren medewerkers. Goed geregeld is ons credo. Dat begint bij goed contact. U staat telefonisch nooit lang in de wacht en doorgaans heeft u per mail binnen een werkdag reactie. Met onze unieke borgregeling staan we garant voor gasten en u kunt zelfs gebruikmaken van inkoopvoordelen voor slaapkamerinventaris. Een uitgebreide dienstverlening met een marktconform tarief; dat kenmerkt Heerlijke Huisjes.

Over de koppeling
De samenwerking tussen Heerlijke Huisjes en BookingExperts is ruim een decennium oud; een eeuwigheid als het gaat om technologie. De koppeling is inmiddels de meest uitgebreide koppeling die er bestaat. Zo synchroniseren we beschikbaarheid, prijzen, bijkomende kosten en allerlei andere content. Boekingen worden direct geplaatst én geüpdatet, bijvoorbeeld bij wijzigingen en annuleringen. We zorgen voor een geautomatiseerd en soepel proces. Het is zelfs mogelijk om aankomstinformatie via de koppeling te delen en op te halen zoals kentekens en nachtregisters.

Aanmelden
Denkt u dat uw aanbod goed aansluit op onze doelgroep? En bent u benieuwd naar de mogelijkheden om mét Heerlijke Huisjes te verhuren? Installeer de app en wij nemen contact met je op. Graag tot snel!

Aanmelden kost u niets. Wij werken op basis van een commissie per boeking. Onze commissie bedraagt 15% (incl. omzetbelasting) en wordt enkel over de kale huursom berekend.

About this app
Release date
02 October, 2023
Category
Distribution
Built by