EN
Select preferred language
App Store
Guest Technology
Recreatie verzekeringen
Recreatie verzekeringen
Guest Technology
Toevoegen van de optie voor een annuleringsverzekering met een directe koppeling tussen Booking Experts en Recreatieverzekeringen.nl

Annuleringsverzekeringen direct aanbieden

In samenwerking met Recreatieverzekeringen.nl kunt u direct bij het boeken van een verblijf een annuleringsverzekering voor zowel individuen, gezinnen of groepen aan bieden. Een mooi extra service voor uw gasten waarvoor wij u een aantrekkelijke vergoeding aanbieden.

Zekerheid

RecreatieVerzekeringen.nl heeft een officiële vergunning van de AFM (Autoriteit Financiële Markten) en is aangesloten bij de Kifid (Klachteninstituut Financiële Dienstverlening). Zekerheid gegarandeerd dus!

Hoe werkt de App

Nieuw is dat door deze App te installeren u maandelijks geen overzichten (export bestand uit Booking Experts) meer hoeft aan te leveren. Zodra een boeking definitief is, wordt deze (’s nachts) automatisch doorgezet naar Recreatieverzekeringen.nl. Alle afgesloten annuleringsverzekeringen worden verzameld en deze worden dan maandelijks verwerkt en dan ontvangt u van ons een rekeningcourant factuur. Uiteraard exclusief uw vergoeding.

Voor het ophalen van de polis gegevens (boeking) is het volgende ingesteld. Wij halen iedere boeking op die ouder is dan 24 uur. Dit omdat de eerste 24 uur nog wel eens wijzigingen worden aangebracht en bij sommige parken mag een boeking binnen 24 uur nog kosteloos geannuleerd worden.
Vervolgens halen wij ook alles nog een keer op van de laatste 8 dagen, omdat binnen 7 dagen er altijd nog een annuleringsverzekering toegevoegd mag worden. Het systeem slaat de boekingen waarvan het boekingsnummer al bekend is niet op, zodat we geen dubbele gegevens binnen krijgen.

Kennen wij u al?

Werkt u al samen met Recreatieverzekeringen.nl dan kunt u de App al installeren. Wij krijgen automatisch een melding dat u de App heeft geïnstalleerd en zorgen ervoor dat aan onze kant ook gelijk alles goed staat.

Kennen wij u nog niet?

Werkt u nog niet samen met Recreatieverzekeringen.nl houd dan de volgende stappen aan:
• 1. Neem contact op met Recreatieverzekeringen, en wij mailen u de overeenkomsten voor de samenwerking en de aanvullende informatie.
• 2. Stel in dat het aanbieden van de annuleringsverzekeringen mogelijk is aan de hand van de handleiding van Booking Experts https://support.bookingexperts.nl/article/366-annuleringsverzekering
• Installeer de nieuwe App om de koppeling tot stand te brengen.


Contact gegevens:

  • RecreatieVerzekeringen.nl
  • T 085-0027540
  • E info@recreatieverzekeringen.nl
  • http://www.recreatieverzekeringen.nl/
About this app
Release date
16 September, 2022
Category
Guest Technology